Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

16 kata kata bijak bahasa sunda singkat penuh makna

Banyak sekali orang yang mencari kata kata bijak bahasa sunda di internet itu tidaklah heran karena Bahasa sunda memiliki kosakata bahasa yang unik, keren dan juga lucu, kata kata bijak bahasa sunda yang akan sayah bagikan berikut adalah kata kata bijak yang bagus untuk dijadikan story whatsapp atau pun story youtube dan juga dapat anda bagikan kepada sahabat atau sebagai bio yang lucu dan juga keren di akun media sosial anda.

16 kata kata bijak bahasa sunda singkat penuh makna
Ilustrasi kata kata bijak bahasa sunda

Baca juga:

Jika anda sedang mencari kata kata bijak bahasa sunda singkat yang penuh makna untuk status wa fb ig story youtube dan akun media sosial lainnya untuk dijadikan sebagai nasehat kepada orang lain berikut kata kata bijak bahasa sunda singkat penuh makna terangkum dari berbagai sumber.

kata kata bijak bahasa sunda singkat penuh makna.

1. Sing sabar" Ulah leutik hate, sing emut kana takdir ti Alloh Nu kawasa.

2. Ulah salempang kana papastèn ti gusti alloh, kayeury sareung bagja eta geus aya tulisan nana urang mah kantun nyukuran nana.

3. KaRaguan maéhan langkung seueur harepan tibatan kagagalan.

4. Ngarobih ka nyeri anjeun kana hikmah.

5. Nalika anjeun panasaran, anjeun mendakan seueur hal anu menarik pikeun dilakukeun.

6. Salah sa hiji hal nu paling leutik yaeta, hal nu paling geude manfaat na jeung hasilna.

7. Upami anjeun tiasa ngimpikeunana, anjeun tiasa ngalaksanakeunana.

8. Bédana antara meunang sareng éléh paling sering nyaéta, éta henteu lirén.

9. Kumaha ngamimitian nyaéta lirén nyarios sareng ngawitan ngalakukeun.

10. Gagalna bakal ngéléhkeun anu éléh. Gagalna bakal méré ilham ka juara.

11. Nalika anjeun damel, damel. Nalika anjeun maénkeun, maén. Entong dicampur duanana.

12. Jiwa anu bagja mangrupikeun pelindung anu pangsaéna pikeun dunya anu kejem.

13. Upami anjeun hoyong bagja, bagja we.

14. Anjeun moal pernah tiasa kaleungitan kreativitas. Langkung seueur ngagunakeunana, langkung seueur anu kagungan.

15. Tanpa inspirasi, urang bakal binasa.

16. Pikiran urang ibarat parasut, ngan ukur fungsina nalika kabuka.

Posting Komentar untuk "16 kata kata bijak bahasa sunda singkat penuh makna"