Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

20. Kata Kata Bijak Kehidupan Sunda Singkat Penuh Makna - kustiana quotes

20. Kata Kata Bijak Kehidupan Sunda Singkat Penuh Makna - kustiana quotes

Kustiana Quotes kata kata bijak kehidupan bahasa sunda singkat penuh makna dapat anda jadikan sebagai motivasi dalam menggapai impian. kata kata bijak kehidupan juga dapat anda bagikan ke platform akun media sosial milik anda.


kata kata bijak kehidupan penuh motivasi dapat menjadi cerminan dalam hidup agar perjalanan hidup kita semakin bersemangat dalam meraih impian dan cita-cita. Karena kata kata yang kuat dapat membangkitkan kembali semangat seseorang.

kata kata bijak kehidupan bahasa sunda sendiri akan disajikan dengan singkat tidak hanya singkat tetapi juga penuh dengan makna.

Agar semangat anda dapat ber api-api kembali berikut kata kata bijak kehidupan sunda singkat penuh makna yang dapat anda bagikan ke keluarga atau sahabat sahabat anda.

Baca juga:

kata kata bijak kehidupan sunda singkat penuh makna.

1. "Ka geulisan moal salamina di gaduhan ku diri anjeun".

2. "Anjeun ulah nyerah kusabab gagal, teaya kecap yerah dina sukses".

3. "Cara nu sae nalika hate urang cape yaete deketken diri urang ka alloh".

4. "Urang moal salila na sedih, sareng dei moal salila na bahagia".

5. "Jalan kahirupan urang pasti bakal mangih tanjakan anu curam".

6. "Ngalengkah keun suku dina kahadean moal aya kecap rugi pikeun urang".

7. "Sakabeh masalah bakal gancang beres ku pikiran anu bersih sareng jeurnih".

8. " lamun lain diri urang anu ngamimitian nana, enggeus saha deui sareng iraha deui".

9. "Ulah di paksakeun kemae eta geus jadi kehendak ti gusti alloh, pasrah keun ue ka alloh".

10. "Cita-cita bakal jadi hese lamun urang cicing wae. henteu berusaha jeung teu di lakonan".

11. "Ulah sulit ku pikiran jang isukan, kemae isukan mah boa bakal leuwih bagya".

12. "Dina ngejar cita-cita pasti bakal pinanggih dina kasulitan".

13. "Lamun anjeun berhasil ngatasi kasulitan eta pasti bakal pinanggih sareng kabagyaan".

14. "Gunakeun uteuk anjeun, nalika anjeun cicingeun".

15. "Hirup moal salila na cicing dina curuk batur urang kedah berusaha angkat tina eta".

16. "Kasuksesan moal hese lamun urang dibarengan ku ikhtiar sareng ku usaha jeung ngadoa".

17. "Kecap sabar kudu salila na aya di diri urang sareung deui kudu diterapkeun pikeun keluarga urang".

18. "Kabahagiaan aya di diri sorangan ulah ceuk batur".

19. "Ayeuna urang gagal isukan kudu berhasil".

20. "Seueur cara pikeun sukses, tergantung diri urang nu ngalakonan nana sareng neangan jalan pikeun sukses".

Demikan kata kata bijak kehidupan sunda singkat penuh makna semoga dapat bermanfaat terimakasih.

Posting Komentar untuk "20. Kata Kata Bijak Kehidupan Sunda Singkat Penuh Makna - kustiana quotes"