Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Singkat Penuh Makna

Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Singkat Penuh Makna


Berikut kata kata bijak bahasa sunda singkat penuh makna yang bisa mengembalikan kembali semangat anda ketika menghadapi ujian dalam kehidupan yuk kita simak.

1. Sing sabar" Ulah leutik hate, sing emut kana takdir ti Alloh Nu kawasa.

2. Ulah salempang kana papastèn ti gusti alloh, kayeury sareung bagja eta geus aya tulisan nana urang mah kantun nyukuran nana.

3. KaRaguan maéhan langkung seueur harepan tibatan kagagalan.

4. Ngarobih ka nyeri anjeun kana hikmah.

5. Nalika anjeun panasaran, anjeun mendakan seueur hal anu menarik pikeun dilakukeun.

6. Salah sa hiji hal nu paling leutik yaeta, hal nu paling geude manfaat na jeung hasilna.

7. Upami anjeun tiasa ngimpikeunana, anjeun tiasa ngalaksanakeunana.

8. Bédana antara meunang sareng éléh paling sering nyaéta, éta henteu lirén.

9. Kumaha ngamimitian nyaéta lirén nyarios sareng ngawitan ngalakukeun.

10. Gagalna bakal ngéléhkeun anu éléh. Gagalna bakal méré ilham ka juara.

11. Nalika anjeun damel, damel. Nalika anjeun maénkeun, maén. Entong dicampur duanana.

12. Jiwa anu bagja mangrupikeun pelindung anu pangsaéna pikeun dunya anu kejem.

13. Upami anjeun hoyong bagja, bagja we.

14. Anjeun moal pernah tiasa kaleungitan kreativitas. Langkung seueur ngagunakeunana, langkung seueur anu kagungan.

15. Tanpa inspirasi, urang bakal binasa.

16. Pikiran urang ibarat parasut, ngan ukur fungsina nalika kabuka.

Baca juga: Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Kahirupan Motivasi Singkat Penuh Makna 

Posting Komentar untuk "Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Singkat Penuh Makna"