Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Kahirupan Motivasi Singkat Penuh Makna

Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Kahirupan Motivasi Singkat Penuh Makna


Bahasa sunda merupakan bahasa asli masayarakat jawa barat, bahasa sunda memiliki banyak sekali kosakata, yang memiliki arti sama, contoh nyah, makan, dalam bahasa sunda makan memiliki banyak pengucapan seperti: tuang, emam, nga huwap, dan bahasa sunda yang kasar lainnya. Kata kata bahasa sunda yang unik juga dapat membangkitkan motivasi, sering juga banyak dicari di internet, oleh karena itu berikut sayah akan menyajikan artikel Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Kahirupan Motivasi Singkat Penuh Makna yuk kita simak

Baca juga: Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Pepeling Kahirupan

1. Jalma anu henteu pernah ngalakukeun kasalahan nyaéta jalma anu henteu pernah ngalakukeun nanaon.

2. Entong duka, naon waé anu leungit ti anjeun bakal datang deui dina bentuk anu sanés.

3. Angin henteu ngagelebug ngoyagkeun tatangkalan, tapi langkung-langkung diuji kakuatan akarna.

4. Waktos anjeun diwatesan, tong nyéépkeun pikeun kahirupan batur.

5. Tong pernah kasieun sapoé dina kahirupan anjeun. Poé anu hadé masihan anjeun kabagjaan sareng dinten anu goréng masihan anjeun pangalaman.

6. Mikanyaah ka diri sorangan hartosna ngartos yén anjeun henteu kedah sampurna janten hadé.

7. Entong liren padamelan anjeun dugi ka énjing, nalika anjeun tiasa ngalaksanakeunana ayeuna.

8. Entong nyéépkeun waktos anjeun pikeun neunggeul témbok sareng ngarepkeun janten panto.

9. Sadayana anu tiasa dibayangkeun nyata.

10. Entong lirén nalika capé. Eureun nalika réngsé.

11. Tapi lamun anjeun membelakangi anjeunna, anjeunna henteu ngagaduhan pilihan tapi nuturkeun anjeun.

12. Entong duka ku naon anu kajantenan, sabab euweuh di dunya ieu anu langgeng.

13. Kaseueuran urang henteu bersyukur pikeun naon anu parantos dipiboga, tapi kami kasieun kana naon anu urang henteu kahontal.

14. Dunya ieu ibarat kalangkang. Upami anjeun nyobian néwak anjeunna, anjeunna bakal kabur.

15. Beuki hésé anjeun damel, langkung seueur anu bakal anjeun rasakeun nalika ngahontal.

16. Anjeun sapertos karya seni. Henteu sadayana bakal ngartos anjeun, tapi jalma-jalma anu ngartos, moal pernah mopohokeun anjeun.

17. Kadang-kadang urang diuji sanés nunjukkeun kakurangan urang, tapi pikeun mendakan kakuatan urang.

Posting Komentar untuk "Kata Kata Bijak Bahasa Sunda Kahirupan Motivasi Singkat Penuh Makna"