Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

kata kata mutiara bahasa sunda sedih dalam menjalani kahirupaný


Setiap orang pasti pernah merasakan yang namanya sedih, sedih di akibatkan oleh banyak hal sehingga kamu merasakan sedih, kesedihan itu sangatlah baik untuk kesehatan karena dapat melepaskan rasa stres tetapi jika terarut dalam kesedihan itu juga tidak baik untuk kesehatan.
Perasaan sedih memang terkadang sangat sulit untuk dibuang tetapi perasaan sedih juga dapat hilang dengan mudah jika sudah di ungkapkan dengan kata kata. Mungkin di dunia ini tidak hanya kamu saja yang sedang merasakan kesedihan ada ber juta juta orang di bumi ini yang merasakan kesedihan bahkan lebih dari apa yang kamu alami saat ini, seharusnya kamu tetap bersabar dan bersyukur bahwa tuhan begitu sayang sama kamu.

Baca juga: kata mutiara bahasa sunda kahirupan pepeling sunda

kata kata mutiara bahasa sunda sedih dalam menjalani kahirupan mungkin dapat kamu jadikan sebagai cerminan bahwasanya kehidupan itu penuh dengan kesedihan dan tuhan tidak mungkin ngasih ujian diluar batas kemampuan kamu.

Kata Kata Bahasa Sunda Motivasi Sedih.

1. Lamun anjeun ngarasa nyeri ku kelakuan nana. Pasrah keun ka alloh sareng nga doa supaya anjeun ulah ngalakukeun kalakuan supados maneh na.

2. Lamun anjeun sedih sing sabar, sing inget alloh nyaahen ka anjen, sareng sing yakin bahwa alloh bakal masihan nu terbaik kango anjeun.

3. Lamun anjeun nuju ngeluh, kusabab cita-cita nu hese kalak sanana, anjeun sing sabar, upami tos waktuna bakal lewih babari sareng leuwih endah.

4. Sing emut ka alloh anu leuwih uninga tibatan manusa, upami ngeluh sok carios ka alloh insaallah ku alloh bakalan di kobul.

5. Muhun manusia mah teu daya sareng upaya alloh nu leuwih kawasa, mentak kitu oge tos di keursaning ku alloh.

6. Lamun nuju sedih anjeun kedah ngagaduhan hobi anu manfaat supaya kesedihan anjeun ka bangbrang keun.

7. Tekenging lila lila teing dina kasedihan, tingali dunia masih luas, sareng aya nu terbaik kango anjeun.

8. Unggal jalma pasti pernah ngalakukeun dosa, tetapi jalma anu sae buru buru di tobatan.

9. Alloh mah lautan hampura keur hambana nu bener bener hoyong tobat.

10. Kesedihan yaeta cara alloh supaya anjeun leuwih deket dei sareng alloh, sareng dei alloh nyaah ka anjeun.

11. Jalma anu nuju ceurik sanes sabab lemah. Nanging, jalma nangis sabab parantos lami nahan janten kuat.

12. Proses kedewasaan dina kahirupan ieu nyaeta ngaliwatan ujian anu lumangsung dina kahirupan.

Kata Kata Sedih Bahasa Sunda.


13. Abdi henteu terang naha tempat kuring leres-leres di dieu. Abdi henteu gaduh anu tiasa diajak ngobrol.

14. Abdi berusaha tetap kuat, sanajan hate abdi nuju pagujud.

15. Nyeri upami ngalakukeun anu terbaik, tapi eta henteu cekap.

16. Pikeun abdi, bobo sanes ngan saukur ngaleupaskeun kacapean, tapi pikeun ngalampias keun.

17. Teuteup di jieun babari najan sulit keur abdi.

18. Abdi sedih kusabab kelakuan abdi nyalira, tetapi abdi oge sadar abdi teh tetiasa kukumaha da eta tos terlanjur.

19. Upami sangu tos jadi bubur moal janten dei kana beas atawa kana sangu.

20. Hate abdi ceurik kusabab ucapan anjeun, tapi abdi ceurik kusabab abdi sadar abdi jalmi teu gaduh.

21. Abdi mah sadar, abdi mah tetiasa nanaon sareng abdi mah sakie ayana.

22. Lewih hade jadi diri sorangan tetapi tulus, dari pada jadi diri batur tetapi loba topengna.

23. Abdi hoyong ngantosan dugi ka dinten kuring tiasa mopohokeun anjeun atanapi dugi ka dinten anjeun sadar anjeun moal tiasa mopohokeun kuring.

24. Abdi sadar kusabab anjeun hoyong pegat sareng abdi, abdi tetiasa ngabahagia keun anjeun.

25. Sakedah na urang kedah sadar upami hoyong ngayeuri keun batur, urang kedah ngaraos keun heula ku maha rasa na di ciwit ku batur.

Posting Komentar untuk "kata kata mutiara bahasa sunda sedih dalam menjalani kahirupaný"