Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

86+ Kata kata bahasa sunda tentang cinta

Mengungkapkan perasaan dengan kata kata bahasa sunda, akan sangat keren dan indah karena kosakata bahasa sunda itu unik dan terdengar lucu, siapa tahu mengungkapkan perasaan cinta dengan bahasa sunda si doi bisa terhibur oleh sobat dan si doi makin sayang sama sobat cie!!.

86+ Kata kata bahasa sunda tentang cinta

Tak usah bingung mencari kosakata unik berikut mimin sajikan kata kata bahasa sunda cinta yang bisa sobat jadikan sebagai ungkapan perasaan atau di jadikan status hiburan atau humor story wa dan lain-lain yuk kita simak.

Baca juga:

1. Kuring bogoh ka anjeun, sanés ngan ukur pikeun saha anjeun ayeuna, tapi pikeun saha kuring nalika kuring sareng anjeun.

2. Cinta sanés ningali kana harta tahta atanapi jabatan, tapi tina kaikhlasan haté.

3. Cinta téh nalika kabagjaan batur langkung penting tibatan milik anjeun.

4. Cinta kedah diperjuangkeun, pinuh ku kaikhlasan.

5. Hirup teh kembang sareng cinta téh madu.

6. Kabagjaan cinta ibarat amisna madu sareng paitna cinta ibarat buah anu pait.

7. Pikeun mikanyaah sareng dipikacinta nyaéta karaos panonpoé ti dua sisi.

8. Ngan ukur ningali anjeun, kuring ngaraos bagja, malihan gaduh anjeun meureun ka kuring sapertos impian.

9. Kado anu paling hébat nyaéta kamampuan pikeun ngajantenkeun sagala rupa anu disentuh ku suci.

10. Entong kantos nyobian angkat, sabab kuring henteu tiasa ngalakukeun tanpa anjeun.

11. Abdi bogoh ka anjeun. Kuring betah sareng anjeun. Kuring parantos sumping ka bumi.

12. Deukeut anjeun kuring ngarasa bagja pisan, mugia anjeun salawasna sareng kuring salamina.

13. Rarasaan ieu moal pernah salah, tapi kuring sieun salah, upami anjeun teu gaduh perasaan anu sami sareng anu kuring raoskeun pikeun anjeun.

14. Cinta ngajantenkeun jiwa anjeun ngorondang tina tempat panyumputna.

15. Haté anu nganyenyeri tiasa diubaran ku kaasih.

16. Kabagjaan anu pangageungna dina kahirupan nyaéta kayakinan yén urang dipikacinta.

17. Cinta ibarat ubar sareng racun kanggo dudung sareng éta ogé tiasa nganyenyeri.

18. Cinta ibarat kembang éndah anu kuring henteu tiasa némpél, tapi anu seungitna ngajadikeun kebon tempat anu sami-sami pikaresepeun.

19. Cinta ibarat kebon anu seueur kembang, upami anjeun sering nyiram, kembangna bakal langkung saé.

20. Abdi langkung resep nyéépkeun waktos hirup babarengan sareng anjeun, tibatan nyanghareupan sagala umur di dunya ieu nyalira.

21. Kuring tanpa anjeun ibarat sayuran tanpa uyah.

22. Kasadaran kuring ngeunaan cinta anjeun saatos anjeun ninggalkeun kahirupan kuring, kuring ngaraos sagala rupa anu anjeun pikahoyong pisan pikeun kuring.

23. Hartosna cinta moal pernah dicandak upami cinta teu kahontal kalayan tulus.

24. Asih saha anu tulus mikanyaah tungtungna bakal kageulisan.

25. Pikeun dipikacinta ku batur anu henteu leres-leres bogoh éta sadayana atos sedih.

26. Pilih saha anu leres-leres bogoh.

27. Dina kahirupan ieu urang sadayana dipaparin cinta.

28. Kanggo abdi anjeun langkung pantes dipikanyaah.

29. Kabogoh kuring leungit di mana waé, tapi kuring moal pernah tiasa mopohokeun waktos anu bagja nalika kuring sareng anjeunna.

30. Moal aya waktos seperti harita kuring sareng anjeun.

31. Sadayana anu aya di anjeun sadayana anu di priyogikeun ku abdi.

32. Abdi bogoh ka anjeunna, sareng éta mangrupikeun awal sareng akhir tina sagalana.

33. Kanyaah moal sadar kana rintangan.

34. Cinta diwangun ku hiji jiwa anu nyicingan dua awak.

35. Haté ngagaduhan alesan anu mana alesan henteu terang nanaon.

36. Anjeun teu tiasa nyalahkeun gravitasi pikeun murag asih.

37. Upami anjeun mendakan jalma anu anjeun resep dina kahirupan anjeun, maka ngagantungkeun cinta éta.

38. Kuring nyaah ka anjeun moal aya akhir sareng tungtung.

39. Anjeun jalmi anu di pika reuseup dina hate abdi sareng abdi oge mika hareup hate anjeun sami sareng hate abdi.

40. Kanyaah moal jadi kasedih sabab harti na nyaah pikeun saumur hirup.

41. Hal anu paling saé pikeun dicekel dina kahirupan nyaéta silih.

42. Cinta heunteu mandang status.

43. Hate kuring teuteup ngan milik anjeun.

44. Dina pemikiran kuring ngan ukur anjeun anu aya.

45. Kuring nyaah ka anjeun. Sareng kuring mika hareup anjeun oge nyaah ka kuring.

46. Upami kuring terang naon cinta éta, éta kusabab anjeun.

47. Cinta kuring tetap dina hiji hate

48. Isukkan geto kuring sareng anjeun hoyong ngahiji ku iketan batin anu sampurna.

49. Mika asih moal eleh ku sagala rintangan anu sulit.

50. Ketulusan anu sampurna, tetap cicing dina hiji hate sanajan loba anu murag keun kecuali nu di pertahankena alim mempertahanken.

51. Cinta mangrupikeun kakuatan anu henteu dijaga. Nalika urang nyobian ngendalikeunana, éta ngancurkeun urang.

52. Cinta diwangun ku hiji jiwa anu nyicingan dua awak.

53. Hal anu panghadéna sareng paling éndah di dunya ieu henteu tiasa ditingali bahkan didéngé, tapi kedah karaos ku ati.

54. Anu paling penting dina kahirupan nyaéta diajar kumaha bagikeun kaasih, sareng ngantepkeun.

55. Kalayan keuna kaasih, sadayana janten panyair.

56. Upami anjeun tetep nyerah ka jalma gancang pisan, anjeun bakal kaleungitan hal anu hébat.

57. Cinta leres-leres henteu aya artina. Tapi urang kedah tetep ngalakukeun éta atanapi urang musna sareng cinta parantos maot, sareng umat manusa kedah ngarangkep éta. Kusabab cinta hal anu pangsaéna anu urang lakukeun.

58. Haté anu mikanyaah nyaéta hikmah anu pang leresna.

59. Jalma-jalma nyalira sabab ngawangun tembok, lain sasak.

60. Kabagjaan sasarengan mangrupikeun kabingahan ganda; kabagi kabagi nyaéta satengah kasedih.

61. Kanggo soca anu saé, milari anu hadé di batur; pikeun biwir geulis nyarios ngan ukur kecap kahadéan; sareng pikeun katenangan, jalankeun dina kanyaho yén urang henteu pernah nyalira.

62. Cinta nyaéta nalika urang pendak sareng anu nyarioskeun anu énggal ngeunaan diri urang.

63. Awéwé terang rupina lalaki anu dipika cinta sapertos pelaut anu terang laut luhur.

64. Silaturahim lahir dina waktos éta nalika hiji jalma nyarios ka anu sanés,

65. Nalika awéwé nyarios ka urang, dengekeun naon anu anjeunna nyarios ku panonna.

66. Entong leumpang payuneun kuring; Abdi henteu tiasa nuturkeun. Entong leumpang di tukangeun kuring; Abdi tiasa henteu ngarah. Leumpang disisi kuring sareng janten sobat.

67. Urang terang yén urang cinta nalika urang teu tiasa bobo kusabab kanyataan pamungkasna langkung saé tibatan impian.

68. Kadang Cinta salawasna nyageurkeun duanana anu masihan sareng nampi.

69. Dina cinta sajati, duanana saling silih jaga.

70. Cinta henteu ngajadikeun dunya buleud. Cinta anu ngajantenkeun perjalanan berharga.

71. Cinta nungtut kerja keras. Tapi cinta ngan ngajamin hirup.

72. Bangun ku cinta Abdi kedip-kedip siga lilin, nyobian nahan.

73. Unggal waktos kuring nyusun takdir ku pahat. Abdi tukang kayu tina jiwa kuring.

74. Nalukkeun jiwa anu handap mangrupikeun padamelan manusa anu paling hese, tapi ngan urang anu sanggup ngalakukeunana nyalira.

75. Kaleresan ngangkat haté, sakumaha cai nyegerkeun jalma anu haus.

76. Dina wengi anu pinuh ku kasedihan sareng gelap, janten lilin pikeun nyebarkeun cahaya dugi ka beurang

77. Milari rasa amis dina haté anjeun. Anjeun bakal mendakan rasa anu amis dina unggal haté

78. Bagja anu paling ageung dina kahirupan nyaéta kayakinan yén urang dipikacinta; dipikacinta keur diri urang sorangan, atawa leuwihna, dipikacinta sajaba ti diri urang sorangan.

79. Kuring milih anjeun. Sareng kuring bakal milih anjeun deui-deui. Tanpa reureuhan, henteu ragu-ragu, dina sakedap. Kuring bakal teras milih anjeun.

80. Kalayan keuna kaasih, sadayana janten panyair.

81. Cinta teu ngagaduhan umur atanapi warna. Anjeunna henteu sieun sareng teu éra. Henteu aya watesna. Éta anu ngajantenkeunana geulis pisan.

82. hayu diri anjeun bogoh unggal jiwa. Haté anjeun bakal ngeusi syukur jeung kabagjaan, sareng harmoni bakal asup jiwa anjeun.

83. Kuring moal nyerah ka anjeun. Jangji kuring bakal ngalakukeun hal anu sami.

84. Pangpentingna dina kahirupan nyaéta diajar kumaha bagikeun kaasih, sareng ngantepkeun.

85. Anjeun unggal alesan, unggal harepan sareng impian anu kuring kantos gaduh.

86. Abdi bogoh ka anjeun pikeun naon waé, sagala anu anjeun laksanakeun sareng naon anu anjeun pikahoyong.

Posting Komentar untuk "86+ Kata kata bahasa sunda tentang cinta"