Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

30 Kata kata Bijak Bahasa Sunda buat Status Fb- Terbaru

Kata kata bijak

Hallo sahabat kumaha daramang? Syukur kalau daramang mah, Nah pada kesempatan iyeu abdi bade ngabagiken quotes atanapi Kata kata Bijak Bahasa Sunda sareng deih sangat cocok kango di damelken status FB ! Tampa menunggu lebih lama lagi berikut Kata kata Bijak Bahasa Sunda buat Status Fb,

1. Dinten ieu mangrupikeun kasempetan pikeun ngawangun enjing anu dipikahoyong.

2. Perjalanan 1000 mil dimimitian ku hiji lengkah.

3. Anjeun moal diajar sabar sareng wani lamun ngan ukur aya kabahagiaan di dunya ieu.

4. Masa depan milik anjeun anu nyiapkeun ti dinten ayeuna.

5. Kapercayaan mangrupikeun rusiah nomer hiji pikeun sukses.

6. Impian henteu aya gunana kecuali anjeun ngajantenkeunana kajantenan.

7. Kapercayaan mangrupikeun faktor konci dina kasuksésan utama.

8. Naon wae padamelan anjeun, cinta sareng sukur.

9. Hirup moal janten beban upami anjeun tiasa hirup kalayan tulus.

10. Pangubaran anu paling sae pikeun sagala kasusah nyaéta kasabaran.

11. Hirup sanes ngeunaan milarian nyalira. Hirup sanes nyiptakeun diri.

12. Hirup anu sae mangrupikeun proses, sanes nagara anu aya ku nyalira. Kahirupan eta sorangan arah, sanes tujuan.

13. Henteu sesah kumaha hirup anjeun di jaman baheula, anjeun tiasa teras ngamimitian deui.

14. Ngadagoan dina tiiseun sareng ngantepkeun kasuksesan anjeun nyieun noise.

15. Ngarobih tangguh mimitina, kacau di tengahna, sareng éndah pisan tungtungna.

16. Mimitian dimana anjeun ayana. Anggo naon gaduh. Laksanakeun naon anu anjeun mampu.

17. Kusabab hirup pondok teuing pikeun ngantep jalma sejen nangtoskeun naon anu ngajadikeun urang bagja.

1 8. Sukses nyaeta resep diri anjeun, resep naon anu anjeun lakukeun, sareng resep kumaha anjeun ngalakukeun eta.

19. Waktos anjeun terbatas, janten entong sia-sia hirup batur.

20. Anjeun kedah ngalakukeun hal-hal anu anjeun pikir henteu tiasa dilakukeun.

21. Suksés henteu final, kagagalan henteu fatal. Mangrupikeun kawani pikeun neraskeun anu penting.

22. Entong lirihkeun sirah anjeun. Salawasna tahan luhur. Tingali dunya langsung dina panon.

23. Henteu janten masalah naon anu anjeun alami, sok aya lampu di tungtung torowongan.

24. Upami aya anu nyarios yén anjeun teu tiasa ngalakukeun éta, lakukeun dua kali sareng gambar pikeun bukti.

25. Hirup sanés ngeunaan kéngingkeun sareng gaduh, éta ngeunaan masihan sareng janten.

26. Keraguan maéhan langkung seueur impian tibatan kagagalan.

27. Sadayana gaduh saham pikeun gagal. Béréskeun bagian kagagalan anjeun, nalika anjeun ngora.

28. Dunya pinuh ku jalma-jalma anu saé. Upami anjeun henteu tiasa mendakan aranjeunna, janten salah sahiji diantarana.

29. Peunteun anjeun henteu ngirangan dumasarkeun henteu mampuh jalma ningali peunteun anjeun.

30. Kamana waé anjeun angkat, lakukeun ku saluruh haté.

Baca juga: 50 Kata Mutiara Bahasa Sunda Motivasi Kahirupan

Itulah 30 Kata kata Bijak Bahasa Sunda buat Status Fb- Terbaru semoga dapat bermanfaat terimakasih.

Posting Komentar untuk "30 Kata kata Bijak Bahasa Sunda buat Status Fb- Terbaru"