Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

20 kata-kata bijak bahasa sunda lemes dan kasar untuk caption instagram status facebook dan Story whatsapp

kata-kata bijak bahasa sunda


quotes-kustiana.blogspot.com - bahasa sunda menjadi salah satu bahasa yang populer di indonesia, bahasa yang sering digunakan oleh masyarakat jawa barat ini bahasa sunda yang unik, dan juga lucu, oleh karena itu bahasa sunda juga sangat cocok untuk dibuat quotes sunda, kata-kata bijak bahasa sunda, kata-kata mutiara kata-kata motivasi, bahkan quotes bahasa sunda juga sering banyak di cari di internet,

nah jika anda sedang kebingungan dalam merangkai kata-kata bahasa sunda berikut sayah telah merangkum 20 kata-kata bijak bahasa sunda lemes dan kasar untuk caption instagram status facebook dan Story whatsapp yang bisa anda bagikan ke akun media sosial milik anda.

1. Satiap urang nyanghareupan kasieunan, urang ngagaduhan kakuatan, wani, sareng kayakinan dina ngalakukeun hal eta.

2. Kabjaan urang aya dina diri urang sorangan, nuhartina lamun urang hoyong hirup bagja urang kudu jadi diri urang sorangan ulah nutur ken cek batur.

3. Hirup teh cuma sekali, jadi ulah nyia-nyia keun kesempatan anu sakali datang na.

4. Allah lewih uninga tibatan manusa, da manusa mah ngan ukur bisa rencana anging ALLAH nu nangtuken na

5. Tatangkalan dileuweung teh kudu di pupusti.

6. Sing ingeut, kahirupan jalma, lamun urang aya di luhur, angin bakal beki geude.

7. Kapercayaan mangrupikeun kaayaan anu munggaran pikeun ngalakukeun seueur hal.

8. Percanten yen upami anjeun parantos ngalaksanakeun hal-hal alit oge, anjeun oge tiasa ngalakukeun hal anu langkung ageung.

9. Hal anu paling indah anu tiasa anjeun anggo nyaeta kapercayaan diri.

10. Melak cabe jadi cabe melak bonteng jadi bonteng, melak hade jadi hade melak goreng jadi goreng.

12. Lamun Konflik beuki hese, meunangna oge beuki luhur.

13. Moal aya anu berhasil kecuali maneh nu ngalaku keun nana.

14. Naon wae anu anjeun pikirkeun sareng percanten, anjeun bakal ngagaduhan!.

15. Tong pernah nyerah sabab aya tempat sareng waktuna, sanajan aya gelombang pangluhurna.

16. Anjeun kedah janten diri, yakin, sareng wani.

17. Entong nyerah nalika anjeun masih tiasa nyobian deui. Henteu aya tungtungna dugi ka liren nyobian.

18. Teu aya kecap gagal, ngan ukur sukses atanapi kedah diajar deui dugi ka berhasil.

19. Kasempetan henteu ngetok panto, eta nunjukkeun dirina nalika anjeun muragkeun panto.

20. Nyeri sareng ngahampura mangrupakeun sisi cinta. Eta sabab cinta anu tulus bakal ngagaduhan kecap pangampunan pikeun anjeunna.

Itulah 20 kata-kata bijak bahasa sunda lemes dan kasar untuk caption instagram status facebook dan Story whatsapp untuk dibagikan smoga dapat bermanfaat terimakasih.

Posting Komentar untuk "20 kata-kata bijak bahasa sunda lemes dan kasar untuk caption instagram status facebook dan Story whatsapp "