Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

15 Kata Kata Mutiara Bijak Nasehat Bahasa Sunda Keren Untuk Quotes Atau Caption

quotes-kustiana.blogspot.com - pada kesempatan kali ini sayah akan menyajikan Kata Kata Mutiara Bijak Nasehat Bahasa Sunda nasehat sunda super keren dan sangat cocok di buat quotes atau caption media sosial milik sobat,

Berikut ini adalah Kata Kata Mutiara Bijak Nasehat Bahasa Sunda Keren Untuk Quotes Atau Caption yuk kita simak jangan lupa bagikan juga dengan sahabat-sahabat terbaikmu!

15 Kata Kata Mutiara Bijak Nasehat Bahasa Sunda Keren Untuk Quotes Atau Caption

Baca juga: 15 kata-kata mutiara bahasa sunda kahirupan singkat penuh makna

1. Jalma anu kuat hatena, Sanes anu henteu pernah nangis, Tapi jalma anu tetep kuat nalika seueur jalma anu menyakiti anjeunna.

2. Ngan anu terang persis kumaha anjeunna bakal maot ngartos kumaha hirup.

3. Panyawat dina awak tiasa gancang sembuh, tapi panyawat dina ati langkung lami deui kanggo penyembuhan!, Kecuali upami tulus, sadayana bakal gancang diubaran.

4. Naon wae anu kajantenan dina dinten,  anjeun, yakin yen sadayana kersa ning Allah sareng rencana pikeun kabagjaan anjeun.

5. Jalma anu paling beunghar nyaeta jalma anu narima takdir ti Allah kalayan ridha.

6. Entong ngabandingkeun diri sareng jalma sanes tapi bandingkeun sareng diri anjeun nyalira.

7. Nalika anjeun ngahontal bintang, anjeun moal nampi naon-naon, tapi anjeun moal balik ka bumi anu kosong.

8. Unggal momen hirup nyayogikeun pelajaran supados urang hoyong diajar !! tapi seueur urang henteu ngartos naon anu dipikahoyong ku kahirupan.

9. Entong emut kana kasaean anu urang laksanakeun, tapi emut kasaean anu dilakukeun ku jalma sanés ka urang.

10. Babaturan anu saé pasti moal nanyakeun babaturanana janten batur, sobat anu saé bakal nampi sobatna sapertos anjeunna.

11. Manusa henteu dirancang pikeun gagal, tapi manusa sorangan ngarancang kagagalan.

12. Jalma anu wani polah sering pinanggih sareng kasuksésan, tapi anu éra sareng henteu wani nyandak akibatna jarang nyanghareupan kasuksésan.

13. Kahirupan ibarat drama, anjeun ngan ukur kedah milih janten pamaén atanapi janten nonton.

14. Visi tanpa eksekusi mangrupikeun lamunan, tapi éksékusi tanpa misi mangrupikeun pimpina.

15. Reueus anu paling hébat sanés urang henteu kantos gagal, tapi nalika urang gugah saatos urang murag.

Baca juga: Kata-Kata Bijak Bahasa Sunda Buya Hamka Tentang Kehidupan Inspiratif dan Penuh Makna

Itulah 15 Kata Kata Mutiara Bijak Nasehat Bahasa Sunda Keren Untuk Quotes Atau Caption semoga dapat bermanfaat terimakasih.

Posting Komentar untuk "15 Kata Kata Mutiara Bijak Nasehat Bahasa Sunda Keren Untuk Quotes Atau Caption"