Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

quotes sunda caption instagram lucu unik sedih dan Penuh Inspirasi


Artikel ini menyajikan beberapa quotes sunda lucu tapi juga penuh makna dan inspirasi, tidak hanya menyajikan quotes lucu saja tapi kami juga menyajikan quotes sunda galau sedih dan juga quotes bijak motivasi penuh inspirasi terangkum dalam bahasa sunda, 

Yeuh kango urang sunda hayo urang simak babarengan quotes sunda caption instagram lucu unik sedih dan Penuh Inspirasi di handap iyeu!!!

Peringatan sebelum anda membaca, baca bismilah dulu, dan harus berjenis manusia, nonaktifkan terlebih dahulu yah terjemaahan otomatis nya oke!!

quotes sunda caption instagram lucu unik sedih dan Penuh Inspirasi

Kata-kata lucu unik bahasa sunda

1. enya nya? Ai hirup teaya tujuan, cara urang hoyong kacai tapi cai na eweuh.

2. Lamun rumah tangga rumit, lamun nu di sisi jalan mah ngarana rumah makan.

3. Saran urang mah kiyeu, lamun maneh hayang terus di inget ku si eta, maneh kudu ngiyem duit ka manehna.

4. Ongkoh maneh nu ngabejaan ka urang awas aya tai kotok, tapi ku maneh di diukan!!.

5. urang gawe berang peuting, da urang mah sadar duit teh teu lempang sorangan kana pesak urang.

6. ai ningali poto ktp teh urang mah sok ameuk jeung keuseul, keur mah jore saumur hirup deuih.

7. teu ningali ku cinta, teu ningali teh poek.. ai poek teh hideng,, hideung teh monyet.. monyet teh nu ekeur baca status  iyeu. wkwkw.

8. urang yaah kamaneh urang ngajamin te make gula jijieunan, jeung pangawet jieunan, kabeh ge murni jeung alami tina hate urang.

9. lamun naek motor jeung maneh, urang mah yakin ditilang da, soalna urang jeung maneh tiluan, urang maneh jeung :)

10. kabeh jeuleuma ngomong, tong poho kana sejarah, tapi urang mah leuwih reseup nutupan seujarah jeung muka lembar naskah anyar jeung maneh.


kata-kata bahasa sunda sedih juga bijak dan memotivasi

1. lamun kasedihan anjeun nuju melanda, ngado'a, sareung Allah mah apal carana nyieun kabagjaan pikeun anjeun.

2. Upami anjeun henteu tiasa janten patlot nyerat kabagjaan jalma, maka janten penghapus pikeun ngaleungitkeun kasedihan aranjeunna.

3. teukenging tetep ceurik pikeun anu sanes milik anjeun. Anjeun moal kenging kabagjaan upami anjeun terus-terusan ceurik.

4. iraha wae jalma naros ka urang naha urang henteu kunanaon, eta ngan ukur ngingetan urang henteu kunanaon.

5. teukenging hariwang masalah enjing dinten ayeuna parantos cekap dinten ayeuna.

6. poe iyeu sareng poe isukan, sadayana oge karena allah, da urang teh tos di atur ku allah SWT.

7. terus ngalengkah tong ereun dan waktu mah terus maju sanes mundur.

8. lempang mah sanes katukang tapi kahareup.

9. tekenging sedih ku poe isukkan, da jalmi mah teapal urang teh bakal kumaha isukkan.

baca juga: 15 kata-kata mutiara bahasa sunda kahirupan singkat penuh makna

10. wios tong sedih, meren allah leuwih nyaahen ka anjeun, makana allah masihan cobaan nu berat pikeun anjeun.

Posting Komentar untuk "quotes sunda caption instagram lucu unik sedih dan Penuh Inspirasi"