Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

30 Kata Kata Lucu Bahasa Sunda Tentang Cinta gokil buat status Fb

30 kata kata lucu bahasa sunda tentang cinta gokil buat status fb
Kumpulan Kata kata lucu bahasa sunda.

kata-kata lucu bahasa sunda tentang cinta gokil buat status fb, terkadang bisa menjadi hiburan tersendiri bagi yang melihatnya. Padahal, membaca status lucu juga efektif membuat seseorang yang sedang mood atau mungkin bosan dengan aktivitas, menjadi ceria dan bersemangat kembali. Jadi, tidak ada salahnya jika Anda membuat kata-kata lucu dan gokil untuk status fb Anda.

Jadi, mau upload kata-kata lucu dan gokil untuk status tapi bingung menyusun kata? Berikut dibawah ini quotes-kustiana, telah merangkum berbagai kata kata lucu bahasa sunda tentang cinta gokil buat status fb yang pastinya bikin ketawa sendiri,!

kata kata lucu bahasa sunda tentang cinta gokil buat status fb

1. Upami anjeun kembang maka kuring nyiruan anu salamina ngajantenkeun anjeun geulis.

2. Ulah pernah masihan idin ka jalma sanes pikeun mangil anjeun 'Say'. Kusabab eta tiasa henteu sayang, tapi Saython.

3. Kusabab kuring sareng anjeun, kuring henteu tiasa ngitung, sabab abdi bogoh teuing ka anjeun.

4. Lamun anjeun jadi gula, abdi kersa janteun semut, lamun anjeun jadi madu abdi kersa janteun nyiruan.

5. Anjeun tekenging sesah-sesah milarian anu tulus, kusabab didie oge tos aya nu tulus ma.

6. Abdi henteu peryogi harta karun anjeun, anu kuring peryogi keun nyaeta seuri bungah sareng anu dipika cinta.

7. Nalika kuring pendak sareng anjeun, jantung kuring asa deg degan, tapi naha henteu maot maot nya?.

8. Sanes ngan ukur tuangeun anu kedah ngagaduhan nutrisi anu saimbang, tapi hate ge kedah saimbang. NYa eta anjeun penyeimbang na.

9. Upami anjeun senar gitar, abdi henteu hoyong janten gitaris. Kusabab abdi henteu hoyong putus sareng anjeun.

10. Pasti anjen ayena keur berfikir? Abdi ge sarua, eukeur mikiran anjeun.

11. Upami dititah poho ka anjeun, kuring kedah ka kantor desa heula ngadamel serat henteu mampuh.

12. Konci pikeun hubungan anu sukses nyaeta salawasna ngabersihan riwayat chat.

13. Selingkuh terjadi sanes karena aya niat, tapi kusabab kabogoh anjeun masih keneh laku.

14. Madu dina panangan katuhu, racun dina panangan kenca, tapi jodo masih aya dina panangan Gusti.

15. Cenah panon teu tiasa ngabohong, nyaenya atuh panon mah ngan ukur tiasa ningali.

16. Pepatah anu bijak nyatakeun yen henteu telat pikeun diajar. Eta hartosna anjeun tiasa diajar, bogoh ka kabogoh batur, betul.

17. Pendidikan mangrupikeun Pintu Sukses. Nyontek nyaeta konci na.

18. Serba salah urang mah di mata anjeun teh, isukan mah, urang mah arek pinah kana irung anjeun ue.

19. Heeh lamun ditelek-telek mah anjeun teh geulis ning!

20. Kenbae urang mah jadi kabogoh nu ka dua oge, nu penting mah ngalir setiap minggu.

21. Hirup tanpa anjeun seuperti ka emamam tanpa rasa.

22. Bogohan awe we hiji wae, da dua loba teing, tapi tilu awe we te nanaon dari pada eweh hiji-hiji acan.

23. Kabeneran cinta teh buta. Coba lamun tiasa ningali? jalma anu jelek pasti moal laku!.

24. Kusabab hiji titik, eta ngarecah susu. Kusabab nona geulis, abdi poho nganggo calana.

25. Babaturan anu pangsaena nyaeta artos, sabab ku artos babaturan bakal daratang.

26. Gagal nyaeta sukses anu tertunda sareng ngawadul nyaeta jujur anu tertunda.

27. Pagawean anu berat pasti bakal kerasa hampang lamun urang hente nga gawean na.

28. Lamun anjeun hayang katingali jiga panon poe, hal nu kahiji nu kudu dilakukeun ku anjeun nyaeta di duruk cara kitu.

29. Sakali ngadayung, dua atawa tilu poe cape na teu ngaleungit.

30. Pangalaman mangrupikeun guru anu pangsaena, tapi guru anu sae belum tentu berpengalaman.

Baca juga: kata-kata bucin lucu, singkat, untuk status fb, wa dan caption IG dijamin keren
Itulah kata kata lucu bahasa sunda tentang cinta gokil untuk status facebook, yang bisa dibagikan di postingan ini. Semoga bacaan singkat yang menghibur ini dapat memberikan kepuasan tersendiri bagi pembaca dalam mengisi waktu luangnya berselancar di dunia maya. Terima kasih!

Posting Komentar untuk "30 Kata Kata Lucu Bahasa Sunda Tentang Cinta gokil buat status Fb"